Mochten er mensen op zoek zijn naar Nederlandstalige informatie over de Camino naar Santiago de Compostela (gratis en geen abonnement bij ons nodig - we doen het op de Camino manier ;-)):

We hebben een tweetalige website gebouwd, de NL versie kun je hier vinden: https://www.caminocomfort.com/nl/

Bezoek ons vrijblijvend en kijk of je wat aan de info hebt. Als je wat mist, laat het ons weten, dan doen we ons uiterste best om nieuwe informatie toe te voegen.

Ook voor je uitrusting kun je bij ons terecht. We zijn een one-stop-shop aan het bouwen voor pelgrims. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

wandelstokken, thermosflessen, andere wandelgear, regenjassen, ponchos, de echte Camino Buffs, slaapmatten, anti-bedwants slaaphoezen van zijde of katoen maar ook handige dingen zoals blarenprikkers (per stuk!) of bijvoorbeeld mini-toiletartikelen. We hebben sinds kort ook hele handige (maar ook mooie) heuptassen die erg prettig zijn om belangrijke zaken op je te dragen.

Binnenkort ook (zijn nu onderweg vanuit Spanje!):

De Camino zeepjes van Baume (een blokje natuurlijk zeep die precies 1 maand meegaat).

Patches en Pins voor op je rugzak, het officiële pelgrimspaspoort (uitgegeven in León), Sint Jacobsscchelp met het Santiago kruis (of kleinere in diverse kleuren; wat jij wilt!

Camino souvenirs zoals armbandjes, hangertjes en dergelijke hebben we wel, maar uitsluitend die waarvan wij denken dat ze al op de Camino leuk zijn om op je te dragen (zo niet, is het uiteraard beter om het gezellig in Santiago aan te schaffen).

Neem eens een kijkje (je helpt er een mede-pelgrim mee :-)): https://www.caminocomfort.com/nl/winkel/

Buen Camino!

Joyce en Luisa